Minerit și EnergieStirile Zilei

Victor Ponta: Ar fi trebuit OPRIT importul de energie. Nu înțeleg rostul șomajului tehnic la CE Oltenia

Victor Ponta NU înțelege rostul șomajului tehnic la Complexul Energetic Oltenia.

”Este o perioadă în care ar fi trebuit să oprim orice fel de import de energie și s-o producem noi. Dar, se pare că afacerile merg în continuare pentru că, altfel, nu înțeleg de ce trebuie trimiși oamenii în șomaj tehnic!” a declarat fostul premier, la Interviurile Infinit FM.

Ponta a afirmat că, deși a scăzut consumul industrial de energie, a crescut cel casnic și ar fi fost un bun prilej să fie asigurat din producție internă.  

Victor Ponta crede că urmează o criză alimentară,  de aceea cere sprijinirea producătorilor interni, prin acordarea subvențiilor în avans și credite garantate de stat.  

Fostul premier acuză guvernanții că lasă firmele românești să moară, pentru că măsurile economice anunțate până acum nu sunt de ajutor.

”Depinde de noi cum vom ieși din criza economică. Putem face ca Băsescu, în 2010, tăiem salarii și pensii sau luăm măsuri, pe care alte țări le iau deja,  de a stimula economia. Fiecare țară, în funcție de ce conducători are în frunte, iese la liman mai repede sau mai greu” a mai comentat Victor Ponta.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here