Stirile ZileiTârgu-Jiu

Viceprimarul Popescu, REACȚIE după ce primarul Romanescu a anunțat că nu acordă VOUCHERE angajaților

Reacție acidă a lui Aurel Popescu după ce Marcel Romanescu a criticat guvernul PSD-ALDE pentru rectificarea bugetară

Marcel Romanescu a acuzat faptul că Municipiul Târgu- Jiu primește doar un sfert din banii solicitați, este vorba de 13 miliarde de lei vechi. Primarul a declarat, în urmă cu câteva zile, că din lipsa fondurilor nu va mai acorda voucherele de vacanță angajaților primăriei.

 “Nu văd cu ce este de vină Guvernul, că nu a bugetat dumnealui voucherele”, spune viceprimarul Aurel Popescu , care îl acuză pe edilul Târgu-Jiului de faptul că nu a introdus în bugetul întocmit la începutul anului și tichetele pentru angajați.

Aurel Popescu susține că valoarea voucherelor pentru angajații primăriei este foarte mică în comparație cu sumele cheltuite de edil pe organizarea de spectacole pe perioada verii în municipiu.

 “Un voucher de vacanță înseamnă destul de puțin, în comparație cu acele spectacole”, acuză Popescu.

 Aurel Popescu nu este de acord cu acțiunea în instanță pe care primarul Romanescu vrea să o introducă împotriva Guvernului pentru că nu a alocat Primăriei Târgu-Jiului fondurile solicitate.

În plus, viceprimarul PSD, Aurel Popescu,  îl acuză pe primarul liberal, Marcel Romanescu,  că se laudă cu proiectele fostei administrații PSD a municipiului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here