MotruStirile Zilei

Viceprimarul Morega, o NOUĂ propunere: Subvenționarea 100% a gigacaloriei!

Viceprimarul Cosmin Morega vine cu o nouă propunere: Primăria Motru să susțină INTEGRAL facturile la căldură, în luna aprilie, iar banii să fie recuperați, ulterior de la guvern .

 “Propun subvenționarea sută la sută a gigacaloriei, de la 1 aprilie. Întreaga valoare s-ar ridica la 6-7 miliarde de lei vechi pe lună, pentru persoanele fizice. Am putea cere banii de guvern, având în vedere situația de urgență” declară Morega.

Amintim că viceprimarul PSD din Motru a avansat, în primă fază, varianta ca 50% din valoarea facturilor la căldură, pe luna aprilie, să fie susținută din bugetul local iar primarul liberal Gigel Jianu l-a însărcinat să caute căile legale.   

Cosmin Morega lansează și un apel către conducerea CE Oltenia să “păsuiască” Uzina de Alimentare cu Apă și Agent Termic Motru cu plata cărbunelui necesar funcționării pentru încă 30 de zile.

În dispoziția emisă de primarul Gigel Jianu, Cosmin Morega este însărcinat să obțină și acordul asociațiilor de proprietari privind continuarea furnizării căldurii, în Motru, după 1 aprilie,  dată la care ar trebui oprită.

Viceprimarul spune însă că nu este necesar acest acord, pentru că legea prevede că furnizarea căldurii este obligatorie dacă, timp de 3 zile consecutive, temperaturile scad sub 10 grade Celsius.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here