LIFE

Vica Blochina, executată silit pentru neplata întreținerii

Vica Blochina (45 de ani) se află pentru a patra oară pe lista neagră a Asociaţiei de Proprietari a blocului în care locuieşte. De data aceasta, fosta iubită a lui Victor Piţurcă a fost acţionată în instanță pentru neplata întreţinerii şi urmează să fie executată silit, fără cale de atac, relatează click.ro!

Vica Blochina a ajuns din nou în atenţia Asociaţiei de Proprietari dar şi a judecătorilor după ce a acumulat din nou restanţe considerabile la întreţinere. Vica trăieşte într-un apartament de 100 de metri pătrați, din centrul Bucureștiului, în valoare de aproximativ 350.000 de euro. Locuința i-a fost oferită cadou de către Victor Pițurcă, în vremea în care trăiau o poveste de dragoste.

Întreținerea nu este una ieftină, iar Vica pare să uite în mod regulat să treacă pragul Administrației pentru a plăti suma. Nu de puține ori a rămas în urmă cu plata, în anul 2015 fiind la un pas să fie dată afară din imobil. De-a lungul timpului, Vica a avut mici conflicte cu doamna administrator pe care o consideră o femeie mereu pusă pe ceartă, cu care nu se poate discuta. La rândul ei, femeia este de părere că frumoasa blondină nu are o atitudine potrivită.

”Este singura persoană din bloc care are datorii atât de mari la întreţinere şi, în plus, e şi rău platnică. Doar dând-o în judecată am reuşit să recuperăm anumite datorii la întreţinere, credeţi-ne că ne-am săturat şi noi de aceste procese. În toamna lui 2017 a avut două popriri cu executare judecătorească pentru datorii în valoare de 17.000 de lei, iar aceşti bani i s-au luat din cont. Bineînţeles că, de atunci, a acumulat alte datorii şi a trebuit din nou prin Asociaţia de Locatari să deschidem un alt proces pentru a recupera pagubele. Din cauza ei au de suferit şi ceilalţi locatari”, declara doamna administrator, la începutul lunii ianuarie 2019, pentru Click!.

Iată că Vica a dat uitării certurile cu Administrația, dar nu a renunțat la vechiurile obiceiuri și nici nu acordă mai multă atenție listelor afișate la avizier. Fosta balerină a fost chemată din nou în instanță, pentru că de luni bune nu a mai plătit întreținerea locuinței. Vica este obligată să plătească, după ce cazul său a ajuns în atenția magistraților de la Judecătoria Sectorului 4. Ea a fost executată silit, fără cale de atac.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here