LIFE

Veste şocantă despre iubitul Oanei Radu! Are arsuri de gradul 3

Iubitul Oanei Radu, arsuri de gradul 3 din cauza unui bărbat care stropea trecători cu benzină.

Au fost momente șocante, la Craiova, acolo unde pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu. Nu a fost orice fel de incendiu, ci unul făcut intenționat, de un tânăr care a avut grijă să și stropească trecătorii înainte. Toată grozăvia a avut loc marți după-amiază, pe strada Virgil Madgearu, din municipiul Craiova. Aproape 40 de persoane au fost evacuate, iar două au fost duse de urgență la spital, după ce au suferit arsuri grave.

Din primele informații, focul a fost făcut intenționat, în scara unui bloc, de către un tânăr în vârstă de 32 de ani, pe nume Răzvan, scrie jurnaldecraiova.ro. Acesta era cunoscut cu niște probleme de comportament, având și o relație tensionată cu părinții. Marți s-a dezlănțuit, începând să arunce cu benzină pe oamenii din bloc și din vecinătatea sa. La fața locului s-au deplasat pompieri, jandarmi, polițiști și luptători SAS.

„Polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-un bloc din Craiova, dar și pe persoanele care trec prin zona respectivă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum și luptători SAS, care au reușit să pătrundă în apartamentul în care se afla acesta, situat la etajul doi al blocului. Cel în cauză a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Craiova”, au declarat polițiștii doljeni, conform gds.ro.

Printre cei răniți de acțiunile halucinante ale bărbatului de 32 de ani se află și Alin, iubitul Oanei Radu. Acesta a suferit arsuri de gradul 3, pe 75% din suprafața corpului, și se află în prezent la București. Tânărul ar avea nevoie de un posibil transfer în străinătate.

„Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină și foc pe el, și are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet!”, a scris Oana Radu, pe rețelele de socializare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here