Sportive

Veste EXCELENTĂ! Pandurii RĂMÂNE în Liga 2

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, la Digi Sport, că, în Liga a II-a, pentru echipele de pe poziţiile 7-18 competiţia s-a încheiat, iar primele şase clasate vor disputa un play-off de promovare. Această propunere urmează să fie analizată de Comitetul de Urgenţă al FRF şi apoi de Comitetul Executiv. “Apoi putem vorbi de o decizie finală”, a afirmat Burleanu. Punctele primelor şase clasate vor fi înjumătăţite.

“Avem o concluzie în urma a trei videoconferinţe cu reprezentanţii Ligii a II-a. Astăzi s-au prezentat trei scenarii şi la treilea a obţinut cele mai multe voturi – 15. Reluarea sezonului se va face în 4 iulie, cele şase echipe care şi-au depus dosarul pentru Liga I, care şi sunt pe primele şase poziţii, vor disputa un play-off în cinci meciuri. Se aplică înjumătăţirea de puncte iar pentru echipele de pe locurile 7-18 competiţia se încheie, nu retrogradează nicio echipă. De la Liga a II-a se promovează cu aceste meciuri de baraj. Sezonul următor vom avea maxim 23 de echipe în Liga a II-a. Nu am încheiat procesul de licenţiere astfel încât să ştim cu precizie. Sunt două scenarii pe care le analizăm. Vom avea varianta unei singure serii sau două serii, una de 11 echipe şi alta de 12 echipe. În momentul de faţă cu această propunere vom merge în Comitetul de Urgenţă şi apoi în Comitetul Executiv. Apoi putem vorbi de o decizie finală. Prima etapă la nivelul ligii secunde va fi în 4 iulie”, a spus Burleanu.

Răzvan Burleanu a explicat şi în ce constau primele două scenarii discutate: “Primul scenariu, care părea cel mai simplu, toate cele 14 etape trebuiau să-şi găsească loc în calendarul competiţional. Competiţia ar fi început pe 13 iunie şi s-ar fi încheiat în august. Al doilea scenariu – cele 18 echipe să fie împărţite în trei mini grupe. Primele şase urmau să intre practic în acest play-off. Echipele de pe 7-18 urmau să fie împărţite în două grupe, alese alternativ şi să dispute play-out-ul pentru retrogradare”.

Liga 2. Cum ar arăta clasamentul în play-off, după înjumătățire:

Echipă Puncte

  1. UTA Arad 25
  2. CS Mioveni 20
  3. Turris 20
  4. FC Argeș 19
  5. Petrolul 19
  6. Rapid 19

Mioveni, Turris și Rapid au beneficiat de rotunjire.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here