Stirile ZileiTârgu-Jiu

Veste căzută ca un TRĂZNET! Medicul Costinel Popescu A MURIT

Veste căzută ca un trăznet asupra personalului medical de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu! Fostul director medical Costinel Popescu, şeful secţiei Boli Infecţioase, a murit în această dimineață, la numai la 57 de ani,  în urma unui infarct.

Colegii nu știau să fi avut vreo suferință, de aceea șocul a fost major. Soția  fost cea care l-a găsit în casă, pe jos, în stare de inconștiență. Medicii de la Ambulanță au făcut manevrele de resuscitare dar nu a putut fi salvat.

Dumitru Vienescu, managerul interimar al SJU Târgu-Jiu, crede că Popescu a fost afectat de scandalurile în care unitatea a fost implicată, în ultima vreme.

Gigel Capotă a făcut echipă cu Costinel Popescu, până la scandalul generat de raportul corpului de control al fostului ministru al Sănătății.  Fostul manager al Spitalului Județean transmite condoleanțe familiei îndurerate.

Gheorghe Stanciu, șeful secției ORL, spune că decesul lui Costinel Popescu este cu atât mai neașteptat cu cât, la ultima ședință, medicul spunea că a slăbit și se simte bine.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here