LIFE

Vedete internaţionale la Finala Naţională Eurovision

Loreen, cea mai cunoscută câştigătoare a concursului Eurovision din ultimii zece ani şi Ulrikke şi Sandro, concurenţi din partea Norvegiei şi Ciprului, la ediţia din acest an a concursului, vor fi prezenţi la Finala Naţională a Eurovision Song Contest, care va avea loc duminică, 1 martie, la Sala Sporturilor din Buzău.

În Finala Naţională a concursului Eurovision de duminică va fi desemnată piesa cu care Roxen va participa pe scena de la Rotterdam. Roxen va interpreta cele cinci piese, fiecare dintre ele cu un show special pregătit. Cel mai votat dintre aceste show-uri va urca şi pe scena de la Rotterdam.

Eurovision Song Contest 2020 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul “Open Up”, cu semifinalele pe 12 şi 14 mai şi finala pe 16 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului, participă – alături de România – alte 40 de ţări. În urma tragerii la sorţi din data de 28 ianuarie, pentru împărţirea ţărilor participante în cele două semifinale ale competiţiei, România va intra în concurs în data de 12 mai, în cea de-a doua parte a primei semifinale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here