LIFE

Vedete din România care au devenit mame după 40 de ani

Mai multe vedete din România și-au îndeplinit visul de a deveni mame abia după vârsta de 40 de ani. Printre celebritățile care au adus copii pe lume după această vârstă se află Simona Gherghe și Gabriela Cristea, arată fanatik.ro.

Gabriela Cristea s-a chinuit foarte mult să fie mamă. Prezentatoarea a urmat tratamente pentru a putea rămâne însărcinată. Așadar, la 43 de ani a reușit să aducă pe lume primul ei copil. În momentul de față, are două fetițe: Victoria, născută în 2017 și Iris, născută în 2019.

Și Simona Gherghe are tot doi copii, o fetiță și un băiețel. Asta după ce la 41 de ani l-a născut pe primul. În prezent, jurnalista este mama Anei Georgia și a lui Vlad Ioan.

Dana Grecu face și ea parte din rândul mamelor care au adus copii pe lume după 40 de ani. La 41 de ani, recăsătorită cu un stomatolog din Pitești, fosta jurnalistă de la Antena 3 a născut pentru a treia oară, în iulie 2018. Din căsnicia precedentă, cu omul de afaceri Bogdan Grecu, Dana Grecu îi are pe David (16 ani) și pe Mihaela(13 ani).

Alessandra Stoicescu este mama unei fetițe pe nume Sara Maria. Prezentatoarea știrilor ”Observator” și-a ținut pentru prima oară fiica în brațe la vârsta de 43 de ani.

”Sara Maria, nume biblice importante. A fost binecuvantă de Papa Francisc şi de Patriarhul Daniel”, spunea jurnalista la scurt timp după naștere, scrie mediaflux.ro

Alte vedete din România au ajuns mame la aproape 50 de ani. Este cazul Monicăi Iagăr, care a născut a treia oară la 46 de ani. Se întâmpla la finalul lui august 2019, după ce Monica Iagăr s-a recăsătorit cu fostul campion la judo, Cristi Neacșu.

Gabriela Firea a adus pe lume doi băieți după vârsta de 40 de ani, în cel de-al doilea mariaj al său, cu edilul orașului Voluntari, Florentin Pandele. În primăvara lui 2012 și primăvara lui 2015 i-a născut pe Petru David și pe Zian Mihail.

Îndrăgita gimnastă Nadia Comăneci a devenit mamă pentru prima oară în 2016, la 44 de ani. Atunci, l-a adus pe lume pe fiul ei Dylan Paul.

Comment here