LIFE

Susţine că a găsit leacul care te vindecă de coronavirus în 20 de minute

Jacob Glanville conduce compania Distributed Bio în SUA şi susţine că o terapie cu anticorpi vindecă pacienţii de COVID-19 în 20 de minute, iar cercetările sale au fost cedate armatei americane, pentru teste ulterioare.

Medicul şi echipa sa au ales 5 anticorpi, dezvoltaţi în 2002, pentru a neutraliza coronavirusului SARS, care este înrudit cu COVID-19. Glanville consideră că cei doi viruşi sunt atât de asemănători, încât anticorpii care s-au luptat cu SARS pot fi folosiţi şi pentru COVID-19.

“Am avut nişte rezultate entuziasmante, recent, cu programul nostru de anticorpi anti-COVID-19” le-a explicat cercetătorul urmăritorilor săi de pe Instagram.

“Anticorpii sunt atractivi pentru că poţi să-i dai unui pacient imediat când e la spital, ca un antiviral. Poţi să-i dai unui doctor, sau oamenilor bătrâni ca să previi îmbolnăvirea. Ne mişcăm rapid pentru că, în loc să pornim de la zero, am luam aceşti anticorpi, care au funcţionat extrem de bine contra SARS, şi i-am adaptat. Aşa că, profităm de ani de cercetare”, a mai spus medicul.

Dacă leacul său trece cu bine de faza de testare, vaccinul ar putea fi folosit din luna septembrie cel mai devreme.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here