LIFE

”Vedeta Populară”, emisiunea Iulianei Tudor, revine cu sezonul patru la TVR 1

Iuliana Tudor caută din nou Vedeta Populară. Emisiunea folclorică, de la TVR 1, revine cu sezonul patru, luna viitoare. Producția debutează duminică, 13 octombrie.

Juriul rămâne neschimbat: Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, ambele interprete de muzică populară, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leşe, doctor în muzică şi profesor la Facultatea de Muzică din Bucureşti şi poetul Mircea Dinescu. Niculina Stoican și Cornelia Rednic au venit în sezonul doi la masa juriului, în locul interpreților Laura Lavric și Constantin Enceanu.

Craiova, Caransebeş, Cluj-Napoca, Bistriţa, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti au fost oraşele prin care echipa emisiunii ”Vedeta populară” a trecut, în această vară, pentru preselecții.

Iuliana Tudor, despre noul sezon al emisiunii: „Sezonul 4 ”Vedeta populară” îmi reconfirmă faptul că tot mai mulţi tineri vin către folclor şi nu doar din dorinţa de a cânta sau a face din asta o profesie, ci şi pentru a demonstra că sunt buni cunoscători ai tradiţiilor, ai obiceiurilor din zonele pe care le reprezintă. Ba mai mult, au dezvoltat preocuparea pentru folclor în zona academică, în marea lor majoritate concurenţii noştri fiind studenţi sau absolvenţi ai academiilor de muzică din Bucureşti sau din ţară. Mă bucur să constat, ca realizator, că tinerii lasă hainele cool şi aleg straiele tradiţionale, pe care le-au purtat bunicii lor sau pe care le-au descoperit, poate, prin ştiu eu ce ladă de zestre şi le prezintă în scenă. Prin ei, lucrurile acestea nu se vor pierde niciodată!”

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here