Muzicale

Vanotek & Myata – Take Me

Vanotek a lansat o nouă piesă dansabilă, „Take Me”, o colaborare surpriză cu o artistă din Ucraina. Numele artistei este Myata, iar tânăra este o senzaţie în ţara vecină.

„Take Me” este o piesă compusă de către Minelli, Vanotek, Alexandra Tirtirău și produsă de Vanotek. Melodia are un sound clasic de melodie dansabilă în club, cu multe ecouri şi jocuri cu sample-uri vocale. Există un uşor vibe de muzică dance a anilor ’90. Asta în vreme ce clipul aduce mai degrabă cu anii ’80.

Protagonista clipului este Myata, care cântă într-un soi de audiţie în faţa lui Vanotek, care îi priveşte caseta VHS. Myata este o artistă cunoscută şi apreciată în Ucraina, unde a câştigat premii reputate pe plan local: M1 Music Awards, Boromlya, Stele pe Scenă.

”Este o onoare să colaborez cu Vanotek, îi cunosc și îi apreciez muzica de mult timp și mă bucur că în sfârșit veți putea asculta și voi „Take Me”. Era un pas firesc să lansez o piesă cu un artist din Ucraina, unde mă bucur de susținerea publicului. Mi s-a părut că „Take Me” i se potrivește Myatei și așa a apărut această colaborare” spune Vanotek.

Cel mai nou release al lui Vanotek a fost „Dirty Diamonds”, single realizat în colaborare cu Tobi Ibitoye. Clipul a strâns peste 168.000 de vizualizări. Vanotek a primit recent discul de platină pentru „Tell Me Who” în Rusia și CIS din partea Effective Records. Această piesă este unul dintre cele mai mari hituri ale producătorului şi DJ-ului român, licenţiat la UltraMusic.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here