LIFE

Valentin Sanfira și Codruța Filip se pregătesc să devină părinți

Valentin Sanfira și Codruța Filip se pregătesc să devină părinți, relația lor fiind una foarte solidă. Dezvăluirea a fost făcută de cei doi în direct, cu puțină vreme înainte ca aceștia să facă nuntă, notează spynews.ro.

Valentin Sanfira și Codruța Filip au fost invitați, sâmbătă, la „Acces Direct de weekend” și au vorbit despre cele mai personale subiecte din viața lor: nunta și copiii. Cei doi artiști au mărturisit că relația lor este toată „colorată” în roz, astfel că s-au gândit și la clipa când vor deveni părinți.

Potrivit spuselor Codruței Filip, Valentin Sanfira voia să aibă copii încă de anul trecut. Artista însă dorește ca acest lucru să se întâmple după nuntă, pentru a fi o mireasă suplă. Tot ea a spus că vrea nu unul, ci doi copii: fată și băiat.

„Ne-am gândit, Valentin voia de anul trecut. Și eu îmi doresc. Îmi doresc 2 copii: un băiat și o fată neapărat, dar să așteptăm nunta, că nu vreau să fiu o mireasă grăsuță”, a spus Codruța Filip la „Acces Direct de weekend”.

Aceștia i-au pus pe fani la zi cu toate detaliile despre nuntă. Aceasta va avea loc la Snagov, pe data de 10 octombrie, având un meniu divers, pentru a fi pe placul tuturor. Inițial, cei doi au vrut să invite 300 de persoane la marele eveniment.

50, facem afară, în aer liber. (…) Am și botezat, am făcut multe în perioada asta. L-am botezat pe Luca, primul nostru finuț”, au adăugat ei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here