LIFE

Valentin Sanfira și-a amânat nunta cu Codruța a doua oară

Codruța Filip și Valentin Sanfira ar fi trebuit să ajungă în fața altarului pe 2 iulie, anul acesta, însă din cauza pandemiei au decis să mai aștepte până la anul pentru ca evenimentul să iasă așa cum își doresc, arată Click!.

Petrecerea va avea aproximativ 300 de invitați, iar restricțiile care se întrevăd nu le-ar permite să îi aibă aproape pe toți cei dragi alături de ei, într-una dintre cele mai frumoase zile din viața lor.

“Am amânat-o de două ori. Trebuia să o facem la începutul lunii iulie și nu am mai făcut-o. O tot amânăm de anul trecut. Acum, am pus-o pe 15 octombrie anul viitor. Suntem deja căsătoriți, dar nu am făcut cununia religioasă. Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm. La anul vrem să facem o nuntă mare. Aprobasem și meniul. Ne-au adus numai creveți întorși pe dos, pate de gâscă, dar noi vrem mâncare românească, că nu facem nunta americănească. O să avem și sărmăluțe! Trebuie să refacem însă invitațiile, că le trimisesem! Restaurantul e același, formațiile care cântă sunt aceleași!”, a declarat solistul de folclor, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Comment here