Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu, despre declarațiile lui Crețan: N-am auzit un punct de vedere mai STUPID!

”N-am auzit în viața mea un punct de vedere mai stupid!” a comentat, astăzi, Dan Vîlceanu, referindu-se la declarația liderului sindical Constantin Crețan cum că cele 1,5 miliarde de euro ce vor veni la CE Oltenia vor însemna închiderea mineritului gorjean.

În conferința săptămânală de presă, președintele PNL Gorj a făcut o prezentare a programului de relansare economică, prezentat pe 1 iulie de guvern, care înseamnă, în mare, 100 de miliarde de euro, în investiții, până în 2030. Vâlceanu a precizat că în Plan sunt incluse și investițiile ce urmează să fie făcute la CE Oltenia și finalizarea hidrocentralelor de pe Jiu.

Liderul sindical Constantin Crețan a afirmat că banii care vor veni la CE Oltenia vor fi pentru închiderea mineritului, întrucât vor fi investiți în trecerea unor grupuri pe gaze și construirea de parcuri fotovoltaice.

Dan Vîlceanu consideră punctul de vedere al sindicalistului ca fiind ”stupid”.

Jurnaliștii i-au amintit liderului PNL Gorj că s-au mai dat bani pentru închiderea mineritului de subteran, iar, în urmă, a rămas prăpăd.

Liberalii au fost acuzați că au plagiat programul economic fluturat de Liviu Dragnea, în campania electorală din 2016. Dan Vîlceanu zice, însă, că diferența față de PSD este că guvernul liberal s-a și apucat de treabă.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here