Stirile ZileiTârgu-Jiu

Văcaru(PRO România): Dăncilă ar trebui să se retragă. Discuția cu Diaconu, de câteva săptămâni

Pro România ar vrea ca Viorica Dăncilă să se retragă din cursa pentru prezidențiale iar PSD să-l susțină pe Mircea Diaconu. La Interviurile Infinit FM, secretarul general Alin Văcaru a afirmat că discuțiile cu Diaconu durau de câteva săptămâni, deși anunțul candidaturii a fost făcut duminică, 25 august.

Văcaru a comentat, în emisiune, că Dăncilă nu are nicio șansă de a ajunge în turul doi, de aceea social-democrații ar trebui să-l susțină și ei pe Mircea Diaconu.  

Întrebat despre decizia de face o alianță cu ALDE, un partid care n-a trecut pragul electoral la alegerile prezidențiale, liderul Pro România a răspuns că cele două formațiuni politice ”sunt mai puternice împreună”.

Alin Văcaru a afirmat că discuțiile privind susținerea lui Mircea Diaconu la prezidențiale, au început de câteva săptămâni. Asta deși, Diaconu și-a anunțat candidatura duminică, pe scările Ateneului Român, spunând că a luat decizia “singur, de nebun”, iar, luni, cele două partide și-au declarat susținerea.

Văcaru a mai spus că s-a optat pentru o alianță cu ALDE și din dorința de a avea oameni în secțiile de votare, la alegerile prezidențiale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here