Stirile ZileiTârgu-Jiu

Văcaru: Sunt mai optimist ca niciodată! Mircea Diaconu, MARI ȘANSE să intre în turul doi

Liderul Pro România Gorj, Alin Văcaru, crede că poate obține un scor de 20% în Gorj pentru Mircea Diaconu, în primul tur al alegerilor prezidențiale de duminică, 10 noiembrie.

Opinia deputatului este că Diaconu are șanse mari chiar să acceadă în turul doi, așa cum au arătat unele sondaje de opinie de-a lungul campaniei electorale.

Alin Văcaru îi critică pentru lipsa de implicare în campania electorală pe liderii ALDE Gorj. Cu toate acestea, speră ca măcar pe ultima sută de metri aceștia să sprijine candidatura lui Mircea Diaconu. Estimează circa 20 de procente la Gorj, în dreptul lui Diaconu, la alegerile de duminică.  

Pentru Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Politici Publice, Mircea Diaconu a fost surpriza campaniei pentru alegerile prezidențiale, deși, în opinia sa, actorul n-a beneficiat de sprijin, așa cum ar fi trebuit, de la ALDE și Pro România.

Opinia lui  Pantelimon Manta este că Mircea Diaconu are șanse să acceadă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în urma scrutinului de duminică.

“Diaconu poate constitui șansa unui președinte modest și normal. Ar fi un câștig pentru societatea românească, pentru îmbunătățirea climatului social și politic”, crede fostul prefect de Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here