Stirile Zilei

Văcaru și Davițoiu, REACȚII după invitația lui Weber

Alin Văcaru și Nicolae Davițoiu sunt convinși că membrii formațiunilor politice pe care le conduc nu vor da buluc la social-democrați.

Reacția liderilor Pro România și PMP vine după ce, miercuri, liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a lansat o invitație membrilor celor două partide să vină în Partidul Social Democrat.

“Să lanseze câte invitații vrea. Nu am plecat de bine din PSD.  Știu că este supărat. Acum 4 ani, PSD a obținut 4 mandate de  deputați și un senator, acum, doi deputați și un senator, cât PNL”, spune Alin Văcaru.

Mihai Weber a pus și o condiție celor care vor să vină la PSD: să fie oameni de echipă, iar interesul personal să nu primeze interesului echipei. Alin Văcaru se amuză de condiția pusă de liderul PSD Gorj.

“Tocmai el să vină cu această condiție, având în vedere că nu a vorbit niciodată de echipă, doar de tandem-uri?”, a mai declarat coordonatorul Pro România Gorj.

“ Mihai Weber a rămas cu ceva nostalgii de pe vremea lui Dragnea. Suntem în 2020, nu se mai poate da o ordonanță care să permită traseismul politic”, spune Nicolae Davițoiu.

Liderul PMP Gorj nu crede că Partidul Mișcarea Populară va dispărea, în urma eșecului usturător de la alegerile parlamentare.

Comment here