Stirile ZileiTârgu-Jiu

Văcaru și Coica, în conferință de presă. Priporeanu, candidatul Pro România la Primăria Fărcășești

Alin Văcaru și Gabriel Coica au ținut, vineri la prânz, o conferință de presă, după ce, de dimineață, deputatul a negat informațiile apărute în presă, conform cărora liderul de la municipiu ar fi fost bătut în cuie pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu.

Pro România a stabilit mai mult de 50% din candidații la primăriile din Gorj, a anunțat Văcaru care a prezentat oficial și primul candidat: liderul sindical din Complexul Oltenia, Ovidiu Priporeanu, care va intra în cursa pentru Primăria Fărcășești. Despre Gabriel Coica, Văcaru a afirmat că este ”posibil candidat la Primăria Târgu-Jiu”.

Gabriel Coica, însă, s-a declarat dispus să candideze la Primăria Târgu-Jiu, având în vedere că, în municipiu, Pro România are o echipă ce a obținut rezultate bune la alegerile europarlamentare și prezidențiale, de anul trecut. Ba chiar și-a făcut o listă de consilieri locali, pe care vrea să i-o prezinte lui Victor Ponta.

Deputatul Văcaru a anunțat și target-ul pe care Pro România și l-a fixat pentru alegerile locale, în județ: cel puțin 4-5 primari și câte un consilier local în fiecare din cele 70 localități. Organizația a avut probleme, înainte de sărbători, când 25 de membri și-au dat demisiile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here