Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Văcaru nu crede în MOCĂNIȚA lui Popescu. ”S-ar putea face în 20 de ani”

Iulian Popescu, candidatul Partidului Național Liberal la președinția Consiliului Județean Gorj, promite traseu de mocăniță Târgu-Jiu-Padeș, chiar dacă investiția este una uriașă, conform calculelor sale, de cel puțin 30 de milioane de euro.

Pentru a vedea cum poate fi implementat un astfel de proiect, Popescu a mers în Maramureș, la Vișeu de Sus, unde trenul cu abur atrage, anual, peste 100 de mii de turiști. Popescu afirmă că veniturile ce ar putea fi atrase în Gorj, dintr-un astfel de obiectiv turistic, sunt considerabile.

Iulian Popescu spune că pot fi atrase fonduri europene pentru realizarea traseului mocăniței. În plus, investitorul de la Maramureș este interesat să vină în Gorj, dacă va fi făcut un parteneriat public-privat.

Deputatul Alin Văcaru s-a interesat de traseul mocăniței, încă de acum 3 ani. A aflat că nu mai există nimic, calea ferată a fost vândută la fier vechi, terenurile au fost retrocedate proprietarilor. Opinia liderului Pro România este că mocăniță în Gorj NU putem avea, în următorii 20 de ani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here