Stirile ZileiTârgu-Jiu

Văcaru: Mi l-aş dori pe Aurel Popescu la Pro România. Nu am discutat cu Işfan

Ion Ișfan a pus tunurile pe conducerea PSD Gorj, miercuri, la Interviurile Infinit FM, în contextul în care se speculează pe seama unei posibile treceri la Pro România a fostului inspector școlar general care a anunțat, deja, că-și dorește să se afle pe o  listă de consilieri județeni, în 2020. Alin Văcaru susține, însă, că n-a purtat nicio discuție cu Ișfan, dar dacă social-democratul își dorește la Pro România, îl așteaptă să stea de vorbă. Deputatul îl laudă, însă, pe Aurel Popescu, despre care afirmă că ”mai are multe de spus în politica gorjeană”.

La Interviurile Infinit FM, Ion Ișfan și-a exprimat, din nou, nemulțumirea față de faptul că a fost izolat în cadrul PSD Gorj. În plus, a reafirmat că a trăit un mare șoc, în luna martie, când nu i-a mai fost prelungit mandatul de inspector școlar general.

Ișfan a comentat că PSD a comis  o ”mare gafă” promovând-o pe Marcela Mrejeru în fruntea Inspectoratului Școlar Județean, în condițiile în care a picat la concursul pentru postul de director al Colegiului Tehnic ”Henri Coandă”.

Ișfan a criticat conducerea PSD Gorj și pentru dizolvarea organizației Bustuchin și atitudinea față de primarul Ion Ciocea.

Fostul șef al educației grojene a anunțat că-și dorește să se afle pe o listă de consilieri județeni, în 2020, speculându-se pe seama unei treceri a lui Ion Ișfan la Pro România.

Deputatul Alin Văcaru, coordonatorul Pro România Gorj, susține, însă, că n-a purttat nicio discuție cu Ion Ișfan pe tema unei candidaturi în 2020.

Văcaru era, zilele trecute, lăudat de liderul PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu. Acesta a afirmat că deputatul ar fi un candidat redutabil la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Liderul Pro România spune că și l-ar dori pe viceprimarul Aurel Popescu în partid. Îl consideră un om de valoare, care mai are multe de spus în politica din județ.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here