LIFE

Vacanţele pe litoral se ieftinesc cu 20% din 23 august şi cu 40-50% după 1 septembrie

Vacanţele de pe litoralul românesc vor fi mai ieftine cu 20%, în medie, începând cu data de 23 august, iar 1 septembrie tarifele mai scad cu 40-50%, potrivit unui studiu al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa.

Potrivit unui studiu al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa vârful de sezon pe litoralul românesc se încheie în acest weekend.

„Din 23 august tarifele hotelurilor urmează să scadă, în medie, cu 20%, fie că este vorba de structuri de cinci stele, de patru, de trei, de două sau de o stea. Un alt prag de reduceri pe litoral va fi la 1 septembrie, când vacanţele vor fi cu 40-50% mai ieftine decât în acest moment”, se arată în studiu.

Astfel, din 23 august, o cameră dublă într-un hotel de patru stele din Mamaia va putea fi închiriată cu preţuri pornind de la 400 de lei pe noapte, un hotel de trei stele va avea tariful pe cameră începând de la 250 de lei pe noapte, iar unul de două stele, de la 220 de lei.

De la 1 septembrie, turiştii care vor să se cazeze la 4 stele în Mamaia vor plăti începând de la 242 de lei camera dublă pe noapte, la 3 stele, de la 150 de lei, iar un hotel de două stele va putea fi închiriat cu 114 lei camera pe noapte.

Reprezentanţii OPMCTA susţin că sunt hoteluri care practică chiar şi tarife mai mici, iar prin programul „Litoralul pentru toţi”, care începe în septembrie, vor fi, de asemenea, tarife mai mici, însă pachetele care sunt scoase la vânzare includ sejururi de cinci nopţi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here