Minerit și EnergieStirile Zilei

Va fi exclus sindicatul lui Bunoaica din Federația Energetica? Ce spune sindicalistul

Nicu Bunoaica a fost chemat să dea explicații în fața liderilor Federației Energetică după ce a protestat șapte săptămâni pentru reducerea vârstei de pensionare în minerit și energie.

Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 de la cariera Lupoaia este așteptat pe data de 30 martie la discuții.

Nicu Bunoaica nu crede că sindicatul pe care-l reprezintă va fi exclus din Federația Energetica. Liderul sindical de la Lupoaia se consideră un sindicalist model în comparație cu vicepreședintele Federației Energetica, Paul Constantinescu, pe care-l acuză, din nou, că nu se luptă pentru energia pe bază de cărbune.

Nicu Bunoaica este mulțumit că amendamentele aduse de parlamentarii de Gorj proiectului de reducere a vârstei de pensioanre au trecut și de votul Comisiei de Industrii din Camera Deputaților. Liderului sindical nu i se pare corect ca și personalul TESA din minerit și energie să beneficieze de pe urma modificărilor aduse Legii Pensiilor.

Nicu Bunoaica reafirmă că impactul bugetar nu este unul mare, așa cum au declarat unii lideri PNL, dacă s-ar aproba proiectul privind reducerea vârstei de pesnionare în forma în care a trecut tacit de Senat.

Comment here