LIFE

Unul dintre bărbaţii care l-au acuzat pe Kevin Spacey de hărţuire a murit. Procesul ar putea fi respins în 90 de zile

Unul dintre bărbaţii, care l-au acuzat pe Kevin Spacey de hărţuire, maseur terapeut, a murit. Avocatul acestuia a declarat că lupta lui pentru dreptate este foarte vie, însă procesul ar putea fi respins de curtea de justiţie în 90 de zile, scrie Variety.

Decesul a fost confirmat prin documente depuse la curtea de justiţie, unde era judecat cazul în care bărbatul susţinea că a fost hărţuit în octombrie 2016, în timpul unei sesiuni de masaj din Malibu. Maseurul, care a dorit să rămână anonim, a deschis procesul, în septembrie 2018.

Avocaţii lui Spacey au depus o notificare, marţi, potrivit căreia au fost anunţaţi de avocaţii reclamantului pe 11 septembrie că, recent, clientul lor a murit. Cauza morţii ar fi fost cancerul, deşi ea nu apare în documente.

Spacey a mai fost acuzat de un tânăr că l-a hărţuit într-un restaurant din Nantucket în 2016. Procesul civil şi cel penal rezultate au fost anulate vara aceasta, după ce reclamantul nu a dorit să mai depună mărturie. În acest caz, avocatul lui Spacey a susţinut că reclamantul şi mama lui au modificat mesajele text schimbate de cei doi înainte de a le arăta poliţiei. Totuşi, Spacey continuă să fie subiectul unei investigaţii în Londra.

În cazul din Malibu, procesul civil urma să aibă loc pe 23 iunie 2020, la o curte federală. Luna trecută, avocatul acuzatorului a anunţat că va chema alţi doi maseuri care susţin că au fost victime ale lui Spacey. Cei doi ar fi transmis că se tem să îşi dezvăluie numele. Avocaţii lui Spacey au negat vehement orice fărădelege şi au spus că reclamantul nu a reuşit să îşi demonstreze acuzaţiile sau să specifice măcar unde şi când a avut loc incidentul. Avocata acestuia, Genie Harrison, l-a criticat pe consilierul lui Spacey pentru notificarea făcută către curte, spunând că au acţionat aşa pentru a câştiga avantaj tactic. Harrison nu a identificat reclamantul şi nici nu a dat informaţii suplimentare privind moartea lui. Ea a spus că „lupta lui pentru dreptate este încă foarte vie”. Avocata a susţinut că i-a transmis reprezentantului lui Spacey că va anunţa curtea odată ce familia decedatului va depăşi şocul.

„Spacey a ignorat cererea noastră şi a depus notificarea ieri (marţi, n.r.) fără consimţământul nostru. Având în vedere că nu există un termen limită în depunerea unei notificări privind decesul uneia dintre părţi, aceasta atrage unul de 90 de zile. Asta înseamnă că, dacă moştenitorii lui nu înlocuiesc reclamantul, curtea poate respinge cazul”.

Ea l-a caracterizat pe reclamant ca fiind un bărbat de vârstă mijlocie care a rămas traumatizat de presupusul „atac sexual depravat comis de Spacey”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here