LIFE

Untold se mută pe YouTube, anul acesta, din cauza coronavirusului

Ediția din acest an a Festivalului Untold se mută online, din cauza măsurilor de limitare a răspândirii infecției cu coronavirus. Organizatorii oferă un megamaraton difuzat pe YouTube, cu momente speciale din cei cinci ani ai festivalului.

Organizatorii Festivalului Untold promit fanilor momente care nu au fost difuzate până acum, cu artiștii Armin Van Buuren, Afrojack, Hardwell, Timmy Trumpet, Don Diablo, Scooter și alții, potrivit unui comunicat. Clipurile vor fi difuzate în flux video pe YouTube, în cele patru zile în care ar fi trebuit să aibă loc festivalul din Cluj-Napoca, a cărei ediție de anul acesta a fost anulată, respectiv 30 iulie-2 august.

“Este experiența unică, plină de magie, pe care o așteaptă, în fiecare an, sute de mii de fani din întreaga lume. Și în acest an, organizatorii UNTOLD își doresc să le ofere fanilor momente inedite și să îi aducă împreună, chiar dacă în mediul virtual, cu cei mai buni artiști care au urcat în ultimii cinci ani pe scena principală a festivalului. Cele mai intense experiențe și cele mai frumoase povești, trăite și scrise împreună, în ultimii 5 ani la UNTOLD vor fi celebrate în perioada festivalului – 30 iulie – 2 august 2020. În acest an, cele 4 nopți pline de magie se vor petrece în mediul virtual, unde fanii vor simți din nou spiritul de festival și vor putea dansa împreună pe vibrația speranței, a prieteniei și a dragostei” se arată în comunicatul organizatorilor Untold.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here