Muzicale

UNKLFNKL & Ioana Ignat – 6 Feet Deep

UNKLFNKL și Ioana Ignat au lansat piesa „6 Feet Deep”.

Piesa „6 Feet Deep” este lansată alături de un videoclip regizat de SAN, cu DOP David Mogan și produs de Tag Cinematography.

"Veneam dintr-o călătorie cu mașina destul de lungă, eram prin Ungaria sau Slovenia și am oprit la un fast-food pe autostradă. În timp ce așteptam la coadă, a ieșit din bucătărie o fată, probabil managerul de acolo, care a început să țipe la toți angajații. Am zis: <<Ce stresată este săraca fata, nu știu cum o să treacă peste această vară.>> Nu eram în mijlocul unei povești de dragoste, dar asta a fost momentul zero al piesei!", a spus UNKLFNKL

Ioana a mărturisit că i-a plăcut direcția din prima secundă, chiar dacă piesa nu se încadrează în zona care a consacrat-o.

"<<Six Feet Deep>> este total diferită față de tot ce am lansat până acum, iar eu sunt pur și simplu nerăbdătoare să ajungă la toată lumea. Sunt îndrăgostită de piesa asta si cred că o să vă lovească și pe voi, pentru că are tot ce îi trebuie. Get ready to vibe!"

Gabriel Maga, cunoscut și sub numele de UNKLFNKL, a debutat pe scena muzicală din România, evoluând și perfecționându-se timp de 10 ani în Vancouver, Canada. Acolo a fost apreciat pentru producțiile sale eclectice și abordarea inovatoare, apoi a ajuns un recunoscut DJ în cluburile din Asia și a captivat publicul în calitate de chitarist pe marile scene din România alături de trupa VUNK.

Comment here