Sportive

Unguru A PĂRĂSIT Pandurii. ”Nu am luat salariu de când am semnat!”

După fundaşii Robert Bratu, ajuns la CSM Focşani, Nicolae Cotolan (Mostiştea Ulmu) şi Gabriel Oiţă (Fotbal Comuna Recea), atacantul Daniel Unguru şi-a reziliat contractul cu Pandurii şi a semnat cu Unirea Slobozia. Originar din Târgu Jiu, Unguru revenise în vară la echipă după ce îşi încheiase conturile cu ACSO Filiaşi.

Pentru Pandurii, atacantul de 26 de ani a jucat în acest sezon în 10 meciuri.

”Îmi pare rău că trebuie să plec iar de la echipa mea de suflet, echipa la care am crescut, dar chiar nu mai puteam rezista. Nu am luat un salariu de când am semnat, din vară, iar mie, cât şi familiei mele, ne era foarte greu să mai rezistăm. Sper ca Pandurii să găsească soluţii de salvare, dar nu prea văd cum va fi posibil, ţinând cont de situaţia financiară a clubului”, a declarat Unguru pentru Liga2.ro.

Daniel Unguru s-a înţeles deja cu liderul din Seria a 2-a a Ligii 3, Unirea Slobozia. Trupa antrenată de Enache Costea a încheiat turul pe primul loc, la un punct este CS Afumaţi şi trei de Mostiştea Ulmu.

”Sper să-mi relansez cariera la Slobozia. Echipa e pe primul loc şi îmi doresc mult să promovăm, fiindcă vreau să revin în Liga 2. Sper să mă reîntâlnesc şi cu Pandurii, sezonul viitor, deşi va fi greu să evite retrogradarea”, a conchis Unguru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here