LIFE

Unde se filmează “Ferma” de la PRO TV. Vedetele s-au instalat la 20 km de București

Noul sezon „Ferma” va debuta, din 8 septembrie, pe Pro TV și se va filma în acelaşi loc în care s-a filmat şi primul sezon. Adică la Cocani, judeţul Dâmboviţa, în ferma din mijlocul pădurii.

Surpriza toamnei 2020 este că reality-show-ul „Ferma” a revenit în grila de programe a Pro TV şi că Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan vor prezenta, din nou, împreună. Din cauza pandemiei de coronavirus, nu se ştia dacă emisiunea se va mai face sau nu. Dar, iată că s-a anunţat un nou sezon, care, surpriză, se filmează foarte aproape de Bucureşti. Deşi, inţial, s-a spus că se va filma în Delta Dunării, iată că filmările au loc tot la Cocani, judeţul Dâmboviţa, acolo unde s-a înregistrat şi primul sezon, prezentat de Iulia Vântur.

Legenda spune că aici, în urmă cu un secol, se ascundea un haiduc, pe nume Niţă Lemnaru. După o vreme şi-a clădit, alături de aleasa inimii lui, o gospodărie care a înflorit de la zi la zi. Însă, ferma lor a fost luată în posesie de stat şi transformată în ocol silvic. Deşi, până la urmă, a fost retrocedată urmaşilor lui Niţă, din păcate, starea în care au găsit-o nu le-a permis să o readucă la strălucirea de altădată. Acum, la cinci ani de la prima filmare, s-ar părea că s-au mai făcut câteva îmbunătăţiri pe acolo. S-au mai ridicat câteva clădiri şi s-au consolidat cele vechi, însă în continuare a rămas în aceeaşi pustietate.

Reality show-ul „Ferma. Orăşeni vs Săteni” se va vedea, în premieră, la PRO TV, începând din 8 septembrie. În fiecare marţi, miercuri şi joi, telespectatorii vor putea urmări evoluţia celor 16 concurenţi. În echipa orăşenilor îi vom vedea pe: Paul Diaconescu, Giulia Nahmany, Alina Puşcău, Bogdan Stoica, Cezar Ouatu, Elena Chiriac, George Piştereanu şi Anda Adam, iar la săteni pe Ana Maria Ababei, Andrei Stoica, George Burcea, Anisia Gafton, Anna Lesko, Gabriel Toader, Viviana Sposub, Octavian Ciovică.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here