LIFE

Unde se antrenează naţionala de fotbal feminin a Chinei, după ce a fost plasată în carantină

Echipa naţională de fotbal feminin a Chinei a fost obligată să se antreneze pe holul hotelului din Brisbane, în care a fost cazată. Jucătoarele sunt plasate în carantină, după ce au existat temeri privind răspândirea noului coronavirus, relatează The Guardian.

Jucătoarele din China au sosit în Brisbane, săptămâna trecută, pentru meciurile de calificare la Jocurile Olimpice, însă acestora li s-a solicitat să rămână în camerele de hotel, până la data de 5 februarie. Astfel, fotbalistele nu au avut posibilitatea să se antreneze normal, iar ele au fost fotografiate în timp ce se pregăteau pe holul hotelului din Brisbane.

Medicul Jeannette Young, care este şi directorul Departamentului de Sănătate din statul Queensland, a confirmat, anterior, că măsura luată asupra naţionalei de fotbal feminin a Chinei a fost una de precauţie, toate jucătoarele fiind sănătoase. Naţionala Chinei ar urma să sosească, joi, în Sydney, iar o zi mai târziu să întâlnească Thailanda, în primul meci din calificările pentru Jocurile Olimpice. Ulterior, vor urma meciurile cu Taiwan şi Australia, programate pe 10, respectiv 12 februarie.

Cel puţin 425 de persoane au murit ca urmare a infecţiei cu noul coronavirus în China, iar numărul persoanelor infectate a ajuns la 20.438, conform bilanţului publicat marţi dimineaţă de autorităţile medicale de la Beijing, potrivit site-ului agenţiei Dpa.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here