LIFE

Unde s-a mutat Anca Țurcașiu după divorț

Solista Anca Țurcașiu (50 de ani) a lăsat în urmă necazurile sentimentale, mai exact divorțul de Cristian Georgescu, și se concentrează, în această vară, pe spectacolele din stațiunea Mamaia. Mai mult, înainte de a pleca pe Litoral, artista și-a achiziționat un apartament, în București, relatează click!.ro.

Viața merge mai departe pentru Anca Țurcașiu, artista care s-a luptat în zadar să-și salveze căsnicia! S-a mutat din vila de la Corbeanca, construită pe terenul primit ca dar de nuntă de la nașul Cristian Țântăreanu, și și-a achiziționat un apartament în București, în zona Panduri. Coincidență sau nu, apartamentul se află în apropierea blocului în care cândva locuia alături de Cristian Georgescu, cel care i-a fost soț preț de 22 de ani.

„Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit” a spus un apropiat de-ai artistei.

Anca s-a despărțit cu greu de superba vilă de 300.000 de euro, din Corbeanca sau ”Paradisul Verde”, cu atât mai mult cu cât a fost decorată chiar de ea. Ca totul să fie perfect, artista făcuse un curs de design interior, amenajarea casei fiind Licența la absolvire.

Anunțul separării, o mare surpriză pentru fani, a fost făcut chiar de solistă, pe contul ei de Facebook, în urmă cu două săptămâni: ”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată”.

Anca Turcasiu locuieste dupa divortul de medicul stomatolog intr-un bloc nou  din zona 13 septembrie ,nu departe de blocul  vechi unde avea un apartament pe vremea unde era casatorita. Informatia este 100% adevarata o verisoara locuieste  in acelasi bloc cu Anca Turcasiu. cezar.preda-Iulie-28.07.2020-Blocul unde s-a mutat Anca Turcasiu dupa divort

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here