LIFE

Unde a plecat Marcel Pavel să se relaxeze, după externarea din spital

După 14 zile petrecute pe pat de spital, la Institutul „Matei Balș” din Capitală, Marcel Pavel simțea o acută nevoie de evadare. Astfel, după doar două zile de la externarea de miercuri (1 iulie), artistul și-a făcut bagajele și a plecat într-o scurtă vacanță în România.

„Prima zi de relaxare în orașul Câmpulung Muscel, orașul meu de suflet, locul meu de dor”, a scris Marcel Pavel, vineri seara, când abia ajunsese la cazare.

A ales un complex în mijlocul naturii, din apropierea Munților Piatra Craiului și Iezer, ce cuprinde terenuri de tenis, săli de jocuri, minigolf, mult spațiu pentru plimbări în natură, pe malul a două lacuri.

„Complex Ceramus – loc binecuvântat. A cincea zi de recuperare. Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: “Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească!”, a revenit artistul, luni dimineața, cu mesaj pe pagina sa de socializare.

Marcel Pavel a fost infectat cu Covid-19 și a stat două săptămâni în spital. A fost externat miercuri, 1 iulie. În cele două săptămâni de spitalizare a trecut prin momente dificile, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. La scurt timp de la internare, starea sa de sănătate s-a înrăutățit. A fost pus pe perfuzii și ar fi avut nevoie de ajutorul măștii cu oxigen pentru a respira.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here