Minerit și EnergieStirile Zilei

Unde a ajuns proiectul de REDUCERE a vârstei de pensionare în CE Oltenia. Ce spune Weber

Proiectul de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie se află la Comisia de Muncă din Camera Deputaților, pentru îmbunătățiri, anunță deputatul Mihai Weber, după ce, în ultimele zile, au apărut acuzații că liderii PSD au mințit în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Atunci, promiteau cu toții, inclusiv ministrul Muncii, Marius Budăi și șefa guvernului, Viorica Dăncilă, că vor modifica lega, astfel încât minerii și energeticienii să poată ieși la pensie la 53 de ani. Ulterior, însă, premierul și-a retractat promisiunea.  

Liderul sindical de la Termocentrala Rovinari, Manu Tomescu

Pe pagina de socializare, Manu Tomescu o numește pe Viorica Dăncilă  “Blonda funcțiilor supreme din Stat”.

Sindicalistul Tomescu se teme că și schema de sprijin pentru achiziționarea certificatelor de CO2 de către CE Oltenia, promisă de guvernanți, ar putea rămâne doar la stadiul de promisiune.

Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, spune că proiectul de reducere a vârstei de pensionare se află în dezbatere la Comisia de Muncă, unde va fi îmbunătățit astfel încât să nu poată fi atacat, ulterior, la Curtea Constituțională.

Cât despre criticile sindicalistului Tomescu la adresa premierului Dăncilă, Weber dă asigurări, din nou, că guvernanții sprijină activitatea Complexului Energetic Oltenia.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here