Stirile ZileiTârgu-Jiu

Una spune Rujan, alta Florescu! Mutarea Permiselor și Pașapoartelor din Prefectura Gorj, nou prilej de dispute

Cristinel Rujan și Ciprian Florescu, poziții total diferite, astăzi, pe tema mutării Serviciilor de Permise- Înmatriculări și Pașapoarte, din Prefectura Gorj într-o clădire a Universității ”Constantin Brâncuși”, de la Drăgoieni.

Primarul Marcel Romanescu a anunțat, miercuri, că va merge la ministrul de Interne, Marcel Vela, cu această problemă care se discută de câțiva ani la Târgu-Jiu.

Prefectul Cristinel Rujan îi transmite, însă, că nu primăria decide în privința celor două servicii care sunt parte componentă a Prefecturii Gorj,. Rujan zice că sunt și alte instituții în Prefectură care ar putea fi mutate: Direcția Agricolă, Statistica sau OPC-ul.   

Fostul prefect de Gorj, Ciprian Florescu, are însă o poziție total diferită de cea a  actualului prefect Rujan. Spune că Permisele și Pașapoartele trebuie mutate pentru fluidizarea traficului din Târgu-Jiu.

Primarul Marcel Romanescu amintește însă că a avut o înțelegere cu fostul prefect Florescu, privind mutarea serviciilor la Drăgoieni.

Romanescu este convins că ministrul de Interne, Marcel Vela va fi de acord cu mutarea Serviciilor de Permise- Înmatriculări și Pașapoarte din centrul Târgu-Jiului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here