Muzicale

Una dintre cele mai TARI trupe, duminică, la Târgu-Jiu. ZDUBII vor face SHOW!

Zdob și Zdub, una dintre cele mai tare trupe ale ultimilor 20 de ani, concert, duminică seară, de Ziua Națională, la Târgu-Jiu.

Formația din Republica Moldova a susținut sute de concerte în peste 30 de țări, a participat la zeci de festivaluri internaționale, cucerind publicul prin energia și autenticitatea sa. Formația a cântat pe aceeași scenă cu mari artiști și trupe precum Emir Kusturica& No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers sau Linkin Park.

“Bestiarium” este ultimul material discografic din cariera formației Zdob și Zdub, cel de-al zecelea. Majoritatea pieselor poartă titluri legate de lumea faunei și florei, iar unele melodii sunt inspirate din folclorul autentic și din patrimoniul basmelor românești. Materialul conține piese cu elemente rock, punk, ska, electronic, rock psihedelic, street music, acustic, trance, nuanțe din folclorul indian și afro.

Înființată în 1994 de un grup de amici din orașul Strășeni, Republica Moldova, Zdob și Zdub combină mai multe stiluri muzicale. Formația a reprezentat Republica Moldova la concursul muzical Eurovision 2005, unde s-a clasat pe locul 6, și la Eurovision 2011.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here