Stirile ZileiTârgu-Jiu

Una dintre cele mai cunoscute actriţe a părăsit Teatrul „Elvira Godeanu”

Una dintre cele mai cunoscute actrițe ale Teatrului „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, Andreea Chirițescu, a părăsit instituţia invocând că nu a mai fost distribuită în roluri, de când la conducere a venit Mariana Ghițulescu.

„Am simțit că nu mai este locul meu acolo și acest sentiment l-am avut de când a venit doamna Mariana Ghițulescu la conducere. Faptul că nu am mai fost distribuită în niciun rol, de când a venit dumneaei în funcția de manager, spune multe. Nu avea rost să mai continui și am demisionat. Pentru mine, teatrul din Târgu-Jiu înseamnă foarte mult. Este locul în care am crescut și care a contribuit foarte mult la formarea mea, dar am simțit în ultima perioadă că stagnez profesional și am decis să fac acest pas. Doamna Ghițulescu nu a avut un rol determinant, dar m-a «ajutat» să iau această decizie“ a declarat, în presa locală, Andreea Chiriţescu.

„Andreea este nepoata mea. Știu cât iubește Teatrul „Elvira Godeanu”, locul unde s-au format și a crescut profesional. Plecarea ei este încă un semn de întrebare pentru ce se întâmplă în teatrul nostru. „Nimeni nu este profet în țara lui”, spune un vechi proverb, mai ales când conducătorii au „apucături” dictatoriale. Te așteptăm să te întorci când vor veni vremuri mai bune! Adică în curând…” a reacţionat, duminică, pe pagina de socializare, Mihai Prunariu, preşedintele AJF Gorj şi director al CS Pandurii.

16 angajați ai teatrului din Târgu-Jiu au părăsit instituția în aproximativ un an, de când Mariana Ghițulescu a venit la conducere.

Comment here