LIFE

Un spectacol de lumini și ornamente! Cum a decorat Melania Trump Casa Albă de sărbători. VIDEO

În apropierea Crăciunului și a Revelionului, magia sărbătorilor de iarnă a ajuns și la Casa Albă și a reușit să transforme sediul cuplului prezidențial din SUA, dintr-o clădire formală într-o casă cu poveste, ce parcă așteaptă rostirea de povești cu Moș Crăciun în jurul șemineelor.

Cu o echipă impresionată în spate probabil, Melania Trump a strălucit în câteva imagini pe care le-a publicat pe rețelele de socializare în care apar ornamentele de Crăciun cu care a fost împodobită Casa Albă, iar dacă Prima Doamnă și-a dorit ca decorațiunile să ne fure ochii, cu siguranță a reușit. Holurile clădirii au fost decorate cu mai mulți brazi împodobiți cu beteală strălucitoare și globuri colorate, însă piesa de rezistență a întregului „spectacol” au fost luminițele, care au adăugat un plus de magie. Pomul de Crăciun oficial are o înălțime de 5 metri și a fost decorat cu flori de hârtie executate manual, în onoarea simbolurilor florale desemnate pentru fiecare dintre cele 50 de state ale SUA.

„Spiritul Americii strălucește la Casa Albă! Sunt fericită să împărtășesc această frumoasă demonstrație de patriotism cu voi toți și extrem de încântată pentru magia sărbătorilor de Crăciun”, a scris Melania Trump în mediul online.

Un alt brad din incinta Casei Albe a fost împodobit cu stele aurii, funde roșii și panglici cu însemne patriotice, în onoarea celor care și-au pierdut membrii familiilor în timp ce aceștia se aflau pe front, la datorie. Pe copacii ornamentali a mai fost presărat și praf auriu și praf care imită zăpada. Culorile folosite în mod predominant au fost cele ce alcătuiesc steagul Americii: alb, roșu și albastru.

Pe lângă ornamentele specifice Crăciunului, staff-ul care s-a ocupat de organizarea și decorarea Casei Albe au avut grijă să nu lipsească „din meniu” nici surprizele! O replică în miniatură a Casei Albe, făcută din turtă dulce, a fost expusă în Sala de mese. În jurul ei apar elemente specifice Americii precum Statuia Libertății și Golden Gate Bridge. De această creație s-a ocupat personal chiar echipa de patiserie a Casei Albe.

Potrivit cbsnews.com, într-un comunicat al Casei Albe se arată că Prima Doamnă s-a apucat de planificat ornamentele de Crăciun încă din vară, din luna iulie. Decorațiile includ 58 de brazi de Crăciun, mai mult de 15 000 de funde și circa 2 500 de luminițe.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here