Din JudetNovaciStirile Zilei

Un pompier din Novaci, EROUL ZILEI. A salvat un bărbat înțepenit în mâlul din fântână

Un bărbat din satul Rugetu al comunei Roșia de Amaradia, în vârstă de 46 de ani, a fost salvat de un pompier, după ce, duminică, în ziua de Rusalii, a intrat să curățe o fântână, în comuna Baia de Fier. Primarul Liviu Cotojman a felicitat echipa de pompieri, dar și pe cetățenii care au ajutat la scoaterea omului din fântână.

Bărbatul din Rugetu curăța o fântână, în comuna Baia de Fier, când a rămas blocat la o adâncime de aproximativ opt metri și a avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos afară.

“Astăzi, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, un cetățean semnala faptul că, într-o fântână de pe raza comunei Baia de Fier, un bărbat a rămas blocat. În încercarea lui de a curăța fântâna, bărbatul în vârstă de 46 de ani a rămas blocat până la brâu în mâl, fiindu-i imposibil să mai iasă. Suntem la începutul primei luni de vară, dar faptul că bărbatul era blocat până la brâu în nămol într-o fântână cu un diametru de vreo 60 de centimentri, la vreo opt metri adâncime, făcea intervenția una contratimp. După o goană nebună, în scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci. Băieții noștri au analizat rapid situația și, asigurat de colegi, Epure Ion, a coborât în fântână și l-a scos pe bărbat la suprafață. Ce-i drept, nămolit până în vârful urechilor, dar teafăr. Plutonier major Epure Ion este, astăzi, omul zilei!“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here