Sportive

Un nou transfer de senzație la CSM Târgu Jiu

Extrema dreaptă Florența Ilie este noua jucătoare a CSM Târgu-Jiu. Oficialii grupării gorjene au reușit un nou transfer important la nivelul echipei de handbal feminin în perspectiva luptei pentru promovare în Liga Florilor.

Florența Ilie(25 de ani) are în palmares un titlu mondial cu echipa sub 18 ani a României în 2014 și o medalie de bronz cu echipa de tineret a României în 2016. A jucat în Liga Florilor pentru HCM Slobozia și U Cluj Napoca. Noua componentă a formației gorjene vine de la CS Activ Prahova Ploiești și a semnat pentru un sezon cu echipa antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache. Debutul oficial pentru CSM Târgu Jiu este așteptat pentru duminică, la Cluj, atunci când CSM Târgu Jiu va juca cu U Cluj.

„Am ales CSM Târgu Jiu pentru  proiectul handbalistic de aici, pentru echipa de aici sau mai bine zis pentru familia care este aici, dar și pentru seriozitatea de care au dat dovadă cei din conducerea clubului atunci când am discutat despre venirea mea la Târgu Jiu. Aștept cu nerăbdare să pun umărul la îndeplinirea obiectivelor. Am venit la Târgu Jiu cu gândul să promovăm. Știu că este un drum lung, dar vom lua fiecare meci în parte și sper să facem partide cât mai bune care să se concretizeze cu puncte în clasament”, au fost primele declarații ale Florenței Ilie la sosirea la Târgu Jiu.

Comment here