LIFE

Un nou sezon al reality show-ului “Ferma”, în curând la PRO TV

Reality show-ul “Ferma” începe în curând la PRO TV. 16 noi concurenți se pregătesc de începerea filmărilor și de trecerea la o experiență cu multe lipsuri, față de viața lor de zi cu zi. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan vor face din nou echipă și vor prezenta emisiunea, pentru al doilea an la rând.

Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni, iar premiul este de 50.000 de euro. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește cel mai bine stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile. Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă.

Pentru cel de-al doilea an la rând, Mihaela va fi gazda show-ului și îi va susține pe concurenți în cea mai dificilă încercare pe care au avut-o până la acest moment. Și de această dată, Cristi va fi specialistul în supraviețuire, care îi va învăța pe competitori cum să se descurce cu toate provocările primite.

“Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de «Ferma». De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla. Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, PRO TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmărită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă. Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte “delicii“, pentru că la “Ferma“ viața e grea și plină de surprize pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoții și împreună cu Cristi Bozgan o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, spune Mihaela Rădulescu, înaintea începerii filmărilor.

“Sunt foarte fericit că revenim cu un nou sezon, după o pauză lungă, condimentată cu tot felul de situații neprevăzute. Abia aștept să o reîntâlnesc pe Mihaela, să începem munca în această puternică echipă și să fim alături de o nouă ”generație de fermieri”. Odată cu acest sezon, telespectatorii vor avea ocazia să vadă cum se pun în practică tehnicile de supraviețuire și vor simți emoțiile la fel de puternic, precum concurenții. Eu mă întorc mai dur, mult mai aspru și mai strict. De fapt, așa cum sunt!”, declară Cristian Bozgan.

Vedetele care au intrat în Ferma, anul trecut, au fost Brigitte, Kamara, Cătălin Moroșanu, Silviu Țolu, Otniela Sandu, Carmen Negoiță, Otilia, Geanina Ilieș, Ioana Filimon, Claudia Pavel, Marius Crăciun, Diana Belbiță, Ame Călin, Florin Pastramă, Emil Rengle, Vali Bărbulescu, Remus Boroiu, Jorge. Premiul cel mare a fost câștigat de Marius Crăciun.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here