Sportive

Un nou antrenor în echipa CSM Târgu-Jiu

Laurenţiu Răuţ s-a alăturat echipei Clubului Sportiv Municipal din Târgu-Jiu.

Secţia de baschet a CSM Târgu-Jiu s-a înscris în Campionatul Naţional de Juniori, ediţia 2020-2021 şi cu echipă de U13 feminin. Nou înfiinţată, echipa de baschet junioare U13 a CSM Târgu-Jiu este pregătită de Laurenţiu Răuţ şi Carlos Popescu, informează csmtargujiu.ro.

CSM Târgu-Jiu a fost repartizată în Grupa D, din care mai fac parte Olimpia Bucureşti şi BBB Raptors Bucureşti. Pentru tinerele jucătoare de la Târgu Jiu primul turneu începe, sâmbătă, la Bucureşti. În meciul de debut, elevele pregătite de Laurenţiu Răuţ şi Carlos Popescu, întâlnesc BBB Raptors Bucureşti. La categoria U13 feminin s-au înscris în campionat 12 echipe, împărţite în 4 grupe de câte trei echipe. Se vor juca 3 turnee preliminare, urmate de truneul final.

LOT CSM TÂRGU-JIU: Nica Diana, Cotan Ana Maria, Canavea Sara, Rădulea Iulia, Batoanca Iulia, Deaconu Carla, Mituta Elena, Gîrjoaba Timeea, Uzuru Gabriela, Ularu Giulia, Gurița Stefania, Dragu Alexia, Zalog Teodora, Iriza Andreea, Zamfirescu Maria Cristina, Popescu Malina, Popa Alexia, Milodin Maria, Popescu Ștefania. Antrenori: Laurenţiu Răuţ şi Carlos Popescu.

“M-am alăturat acestui proiect pentru că îmi doresc să promovez și baschetul feminin care, din păcate, la nivel de Gorj, a fost promovat destul de puțin și să creăm o continuitate la nivelul juvenil feminin. Noi am înființat această echipă de U13 feminin pentru a da posibilitatea și fetelor de a se bucura de baschet și vrem să creăm o tradiție, la feminin și la Târgu-Jiu. Exista o echipă la U16 și ne-am gândit să avem continuitate. Lotul acestei generații este unul destul de mare, de aceea am hotărât să folosim toate fetele în aceste 3 turnee, pentru a vedea potențialul tuturor fetelor născute în 2008-2009. La fiecare turneu vom rula un număr de 14 fete” a declarat Laurenţiu Răuţ.

Comment here