LIFE

Un filipinez a uimit juriul „America’s Got Talent“ cu o interpretare pe două voci: „Eşti de pe altă lume! N-am auzit în viaţa mea aşa ceva!“

Filipinezul Marcelito Pomoy, în vârstă de 35 de ani, a impresionat juriul şi audienţa show-ului „America are talent“ după ce a cântat „The Prayer“, pe două voci, o piesă făcută cunoscută de Andrea Bocelli şi Celine Dion, pe care cei doi au cântat-o în duet.

Tânărul concurent a arătat că poate să treacă fără dificultăţi de la soprană la tenor şi să atingă la fel de bine atât notele joase, cât şi pe cele înalte. A fost aplaudat la scenă deschisă de spectatori, dar şi de membrii juriului show-ului de talente, potrivit indianexpress.com. Interpretarea lui Marcelito Pomoy a devenit virală. Video-ul cu momentul său a adunat peste 30 de milioane de vizualizări pe Facebook şi peste 14 milioane pe YouTube.

„Asta este ceea ce eu numesc o interpretare de nota 10. Atât de simplu“, a declarat Simon Cowell.

„Vocea ta este de pe altă lume. N-am auzit în viaţa mea aşa ceva“, a declarat şi Heidi Klum, membră a juriului. Deşi nu a primit un „Golden Buzz“, tânărul a ajuns în semifinale, după ce a fost votat de telespectatori să treacă mai departe, se arată pe pagina sa de Facebook.

Marcelito Pomoy nu este străin de scenă şi nici de concursurile de talente. El a câştigat ediţia din 2011 a emisiunii „Filipinezii au talent“ şi a devenit peste noapte vedetă, deşi până atunci şi-a trăit viaţa pe străzi, după ce a fost abandonat de mamă, iar tatăl lui a intrat la închisoare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here