Din JudetStirile Zilei

Un bec, un televizor și o mașină de spălat- atât are în casă bărbatul din Turburea care s-a înjunghiat din cauza facturii la curent

Incident șocant la Turburea, unde un localnic a încercat să își ia viața după ce a văzut factura uriașă la energia electrică.

Dorinel Lungu, de 43 de ani, s-a înjunghiat cu cuțitul în abdomen după ce a primit o factură de peste 800 de lei, deși, la începutul lunii, îi mai venise acasă o factură de peste 600 de lei. Bărbatul spune că abia plătea și facturile anterioare, care erau mult mai mici, fiind beneficiar de ajutor social.

Soția a fost cea care l-a salvat pe bărbat de la moarte. I-a luat cuțitele din mână și l-a împiedicat să își facă o rană mai gravă. Ulterior, femeia a aflat de existența facturii și motivul care l-a împins pe soțul său la un gest extrem.

În casă, cei doi soți din Turburea au doar un televizor, o mașină de spălat și un bec și nu înțeleg de ce au primit o factură așa de mare. Au scos pur și simplu becul dintr-o cameră pentru a face economii, dar în zadar.

Localnicii din Turburea sunt revoltați. Mulți dintre ei s-au trezit cu facturi duble în această perioadă, facturi pe care nu știu cum să le plătească.

Primarul Ion Bârcă a ajutat în mai multe rânduri familia nevoiașă din comună. Edilul spune că mulți oameni au ajuns la disperare din cauza majorărilor din ultima perioadă.

Comment here