LIFE

Ultimul sezon al serialului „The Walking Dead” va apărea în luna august

Ultimul sezon al serialului „The Walking Dead”, produs de postul de televiziune prin cablu AMC, va avea premiera pe micile ecrane în data de 22 august, a informat revista Variety.

Pe 4 aprilie s-a încheiat cel de-al 10-lea sezon al celebrului serial. Sezonul 11 va fi unul extins şi va conţine 24 de episoade. Primele 8 vor fi difuzate săptămânal, începând cu data de 22 august, iar următoarele vor fi difuzate în anul 2022.

Serialul „The Walking Dead” prezintă aventurile puţinilor oameni care au supravieţuit unei catastrofe provocate la nivel mondial de un virus ce transformă morţii în zombi înfometaţi de carne umană. Serialul a fost lansat în anul 2010 şi s-a bucurat de un succes uriaş. Apogeul a fost atins abia în sezonul al cincelea, când primul episod a doborât recordul de audienţă din istoria televiziunii prin cablu din Statele Unite, fiind vizionat de 17,3 milioane de telespectatori.

„The Walking Dead” a inspirat deja două seriale de tip spin-off (derivate din universul producţiei originale, n.r.), „Fear The Walking Dead” şi „The Walking Dead: World Beyond”.

A câştigat mai multe premii importante, precum două Primetime Emmy, o nominalizare la Globul de Aur şi opt nominalizări la premiile decernate de Sindicatul actorilor americani (SAG). Timp de 12 ani, serialul TV difuzat prin cablu în rândul telespectatorilor din segmentul de vârstă 25 – 34 de ani, a fost cel mai vizionat. Acest serial are la bază o serie de benzi desenate realizate de Robert Kirkman şi Image Comics şi este produs de AMC Studios.

Comment here