Sportive

Ultimul meci acasă pentru handbaliştii lui Vali Popescu

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu va disputa, în acest weekend, ultimul meci din acest sezon de pe teren propriu. Într-o partidă care contează pentru etapa a 8-a din Grupa 3 Valoare, CSM Târgu Jiu întâlneşte CS Dinamo București. Meciul este programat duminică, de la ora 13.00.

Pentru juniorii 3 CSM Târgu Jiu este cel de-al doilea meci, din această săptămână, în Grupa 3 Valoare. Gorjenii au jucat, joi, în deplasare, cu ACS Ștefan Birtalan, acolo unde au pierdut la limită, 32-33, după un meci cu probleme organizatorice și o manieră de arbitraj potrivnică. Înfrângerea de la București a tăiat orice speranță pentru gruparea gorjeană de a mai lupta pentru calificare în faza superioară a competiției. Chiar și așa, echipa lui Vali Popescu vrea să încheie seria meciurilor de pe teren propriu din acest sezon, cu o victorie. În plus, gorjenii vor și revanșa în fața lui Dinamo, echipă care s-a impus în tur cu 30-28. 

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Din păcate, șanse de calificare nu mai sunt, nici măcar matematice. Duminică, sper să ne luăm revanșa. Îmi doresc să facem un meci bun, băieții să joace la adevărat lor valoare, fără pic de presiune. Sper să obținem victoria în acest meci, ultimul meci acasă din acest sezon”.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu, Adelin Negrea, David Popară, Andrei Mornea, Alexandru Anghel, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Cătălin Popescu. Antrenor: Valentin Popescu.