LIFE

Ultima fotografie cu Lennon în viaţă, alături de McCartney, făcută publică la aproape 40 de ani de la moartea sa

Ultima fotografie cunoscută în care apar Paul McCartney şi John Lennon, foşti membri ai trupei britanice The Beatles, a reapărut online.

Fotografia care îi prezintă pe cei doi stând relaxaţi pe o canapea, scăldaţi în razele soarelui, a fost realizată în 1974, la Los Angeles. Imaginea a reapărut pe platforma de micro-blogging Twitter, pe contul SgtPepper1710, cu menţiunea „Ultima fotografie a lui John Lennon şi Paul McCartney împreună, Los Angeles, martie 1974”.

John Lennon a fost împuşcat pe 8 decembrie 1980, în holul blocului în care locuia la New York. Avea 40 de ani. Născut la Liverpool, pe 9 octombrie 1940, Lennon a înfiinţat trupa The Beatles împreună cu Paul McCartney. Alături de George Harrison şi Ringo Star, ei au fost una dintre cele mai influente formaţii din anii ’60. Trupa s-a destrămat în 1970.

Alături de Yoko Ono, Lennon a lansat mai multe albume şi a fost implicat în activismul social al anilor ’70. A fost inclus postum în Rock and Roll Hall of Fame, atât ca membru al trupei The Beatles, în 1988, cât şi ca artist solo, în 1994.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here