LIFE

UEFA i-a învăţat pe fani cum să pronunţe numele lui Nicolae Stanciu

Cu o zi înaintea startului grupelor Ligii Campionilor, UEFA a realizat un ghid în care le prezintă fanilor din întreaga lume cum se pronunţă numele jucătorilor prezenţi în competiţie. Printre aceştia este şi Nicolae Stanciu, de la Slavia Praga.

În dreptul lui Stanciu, UEFA a explicat că pronunţia pentru vorbitorii de limba engleză este “Stan-choo”. Românul debutează în grupele Ligii Campionilor, astăzi, de la ora 19:55, pe terenul lui Inter Milano. Din grupa F mai fac parte Borussia Dortmund şi FC Barcelona.

În ghidul realizat de UEFA, a fost explicată pronunţia numelor unor jucători de la toate cele 32 de echipe prezente în grupe. Printre numele mai dificile de pronunţat se numără cele ale lui Berat Xhimshiti, de la Atalanta, (Jimsh-ittee), Lukasz Piszczek, de la Borussia Dortmund, (Woo-cah Peesh-check) sau Wojciech Szczesny, de la Juventus Torino, (Voy-check Sh-chens-nay).

Grupele Ligii Campionilor debutează marţi, când vor avea loc opt partide. Celelalte opt se vor disputa miercuri. Deţinătoarea trofeului este Liverpool, care a trecut în finala din sezonul trecut de Tottenham, scor 2-0.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here