Sportive

UCB Târgu Jiu, meci dificil cu liderul seriei, CSM Oradea

Echipa de handbal masculin a Universității „Constantin Brâncușiîși continuă seria meciurilor de pe teren propriu. UCB Târgu Jiu va juca marți, de la ora 18.00, împotriva echipei care conduce seria D a Diviziei A, CSM Oradea.

La doar două zile după calificarea în optimile Cupei României, handbaliștii gorjeni au parte de o nouă provocare. UCB Târgu Jiu va juca, de această dată în campionat, împotriva liderului seriei, CSM Oradea.

Misiunea este una foarte dificilă pentru echipa antrenată de Adrian Gorun, care nu se poate baza la acest meci pe serviciile a doi jucători de bază, Ionuț Mazilu și Alexandru Mărgineanu, ambii accidentați în meciul cu CSU Craiova de săptămâna trecută. Dacă în cazul lui Ionuț Mazilu se încearcă o recuperare mai rapidă, pentru Alex Mărgineanu lucrurile nu stau foarte bine. Acesta va  rata o bună parte din campionat și ar putea reveni abia în partea a doua a sezonului.

După primele șapte etape din campionat UCB Târgu Jiu se află pe locul 3 în clasament cu 12 puncte, la un punct distanță de ocupanta locului doi, CSU Craiova. CSM Oradea conduce seria cu 16 puncte, până în acest moment fiind singura echipă fără înfrângere. În tur, orădenii s-au impus cu greu în fața UCB, scor 30-28.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here