Stirile ZileiTârgu-Jiu

UCB Târgu-Jiu, “luată cu asalt” de absolvenți

Admiterea la Universitatea „Constantin Brâncuși” este influențată pozitiv, anul acesta, de pandemia de COVID 19.

 Absolvenții de liceu din județ au preferat să devină studenți la Târgu-Jiu decât să se înscrie în centre universitare mari din țară. Cursurile au fost suspendate complet încă din luna martie, iar studenții au fost trimiși acasă, predându-li-se apoi doar on-line.

Decanul Facultății de Științe Medicale și Comportamentale, Monica Bica, spune că sunt situații în care există și doi candidați pe un loc, în aceste situații urmând să aibă loc examen de admitere.

În plus, pe lângă absolvenții de liceu care optează pentru rămânerea acasă începe să crească și numărul celor care sunt deja studenți în centre universitare mari din țară și care vor să revină la Târgu-Jiu. Aceștia au trebuit să suporte până acum costurile cu apartamentele închiriate, iar, în condițiile creșterii numărului de îmbolnăviri cu COVID 19, devine evident că reluarea cursurilor nu se va face prea curând în sălile clasice.

Decanul Monica Bica spune că a primit deja primele cereri de transfer din partea unor studenți aflați în astfel de situații.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here