Sportive

UCB, în OPTIMI! Gorun: Sperăm să aducem Dinamo la Târgu-Jiu

Echipa de handbal masculin a Universității ”Constantin Brâncuși” a trecut de HC Beldiman Arad, scor 28-23. În urma victoriei obținute, UCB Târgu-Jiu s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României.

Duminică, 3 noiembrie, UCB Târgu-Jiu s-a impus pe tren propriu, în 16-imile Cupei României în fața echipei HC Beldiman Arad, pe care a reușit să o învingă de două ori în acest sezon. Prima victorie a fost în campionat, în urmă cu două săptămâni. Atunci, gorjenii s-au impus la Arad, cu 23-18. La Târgu-Jiu diferența a fost tot de cinci goluri, 28-23.

Deși nu a putut miza pe serviciile a doi jucători de bază, Mazilu și Mărgineanu, ambii accidentați, echipa antrenată de Adrian Gorun a obținut o victorie fără emoții. Gorjenii au controlat partida de la un capăt la celălalt. Prima parte a fost dominată clar de gorjeni, care au intrat la cabine cu 14-9. În repriza secundă, pe fondul unei relaxări a echipei gorjene, oaspeții s-au apropiat la doar un gol. Pe final de meci, diferența de valoare s-a văzut în jocul celor două formații. Arădenii nu au mai putut ține pasul și UCB s-a desprins decisiv pe tabelă, scor final 28-23. O victorie care trimite formația din Târgu-Jiu în optimile de finală ale Cupei României.

Antrenorul Adrian Gorun s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi.

Calificarea în optimile Cupei ar putea aduce la Târgu-Jiu, în urma tragerii la sorți, un adversar de top din handbalul românesc. Antrenorul universitarilor gorjeni și-ar dori ca meciul din optimi să se joace la Târgu Jiu. Adrian Gorun ar vrea o întâlnire cu Dinamo București, echipă care evoluează în Champions League.

Gorjenii vor trebui să aștepte ziua de 19 noiembrie pentru a-și afla adversarul. Atunci va avea loc, la sediul FRH, tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor din cadrul optimilor Cupei României. Optimile sunt programate pe 8 decembrie, sferturile de finală pe 15 decembrie, iar turneul final în perioada 4-5 aprilie 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here