Stirile ZileiTârgu-Jiu

UCB caută cărțile lui Romanescu. ”Îmi rezerv dreptul de a-mi apăra calitatea de conferențiar universitar”

Decizie surprinzătoare  la Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Se caută cele două cărți publicate de actualul primar Marcel Romanescu, în baza cărora și-a obținut titlul de conferențiar universitar în anul 2009.

Cele două cărți se intitulează ”Management” și ”Etica în afaceri”și ar fi fost publicate în 2008 la Editura Universitaria din Craiova. Numai că, nu se mai găsesc. Primarul Romanescu spune, însă, că două comisii au analizat, la vremea respectivă, documentele depuse la dosar pentru obținerea titlului de conferențiar universitar, confirmând existența celor două volume.

”Îmi rezerv dreptul de a-mi apăra calitatea de conferențiar universitar” a anunțat Romanescu.

Primarul afirmă că a publicat cele două cărți pe cheltuiala sa, a fost un număr redus de exemplare iar acum nu mai deține niciunul.  

Pe Facebook, consilierul municipal PSD Eduard Lădaru a acuzat că Marcel Romanescu ”a promovat cu niște cărți care nu există”. Primarul reacționează afirmând că și Lădaru și-ar fi dorit să rămână cadru universitar la instituția de învățământ superior din Târgu-Jiu, dar nu a avut acces.

Comment here